Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


Szócikk neve: Platform – Lapos pedál
Verzió: 4  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-07-30 14:28:22
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Platform – Lapos pedál


 

 

 

Forrás:www.en.wikipedia.org

 

Platform – Lapos pedál

 

A platform pedálok nagy felületüknek köszönhetően nagy mértékben érintkeznek a cipő talppal és tapadnak ahhoz. Főként a Mountainbike kerékpárokon használják, mivel a terepen való haaldáskor, vagy extérm körülmények között fontos, hogy a kerékpáros kapcsolatba maradjon a biciklivel és irányíthassa azt lábmozdulatainak segítségével is.

A szegecses végű pedálok, a cipőtalphoz való szorosabb kapcsolódást, a nagyobb fokú interakciót teszik lehetővé, ami gyakran ha félrecsúszik a lábat könnyedén felsértheti.

A Freeride és Downhill kerékpárosok nemrég felfedezett könnyű, pedáljai magnéziumból készülnek és az időtálló, masszív darabokat felújítással őrzik meg használói.


A platform pedálok nagy felületüknek köszönhetően nagy mértékben érintkeznek a cipő talppal és tapadnak ahhoz. Főként a Mountainbike kerékpárokon használják, mivel a terepen való haladáskor, vagy extérm körülmények között fontos, hogy a kerékpáros kapcsolatban maradjon a biciklivel és irányíthassa azt lábmozdulatainak segítségével is.

A szegecses végű pedálok a cipőtalphoz való szorosabb kapcsolódást, a nagyobb fokú interakciót teszik lehetővé, ami gyakran -ha félrecsúszik- könnyedén felsértheti a lábat.

A Freeride és Downhill kerékpárosok nemrég felfedezett könnyű pedáljai magnéziumból készülnek és az időtálló, masszív darabokat felújítással őrzik meg használóik.


 

[Biciklipedál]

 

Forrás: Bicycle pedal
 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS