Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Freeride (FR)

 A Freeride kategóriába tartozó kerékpárok a bőséges felfüggesztésükkel és tetemes súlyukkal igazán lendületes és nagy teljesítményre képesek. Minimum 150 mm-es villás, illetve teljes vázas felfüggesztésüknek köszönhetően jól manőverezhetőek a hegyen lefelé, valamint gyors irányváltásra képesek, de a meredek és éles szögektől érdemes tartózkodni használatukkor. 14-20 kg-os súlyuk folytán ritkán mennek fel vele magasabb pontokra, a szezonon kívül lévő sí-felvonók vagy tömegközeledési eszközök kiváló transzportációt tesznek lehetővé a sport szerelmesei számára, hogy feljuttassák magukat magasabb pontokra.
Robosztus méreteinél fogva tartós kerékpárról beszélhetünk, amivel a hegyen lefelé ugratókon, rámpákon kiválóan ugrathatunk a levegőbe.

 

Mountain Bike - MTB

 

Lásd még:

 

Biciklifajták

 

Forrás:Mountain bike

Hirdetés
 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS