Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Platform – Lapos pedál

 

A platform pedálok nagy felületüknek köszönhetően nagy mértékben érintkeznek a cipő talppal és tapadnak ahhoz. Főként a Mountainbike kerékpárokon használják, mivel a terepen való haladáskor, vagy extérm körülmények között fontos, hogy a kerékpáros kapcsolatban maradjon a biciklivel és irányíthassa azt lábmozdulatainak segítségével is.

A szegecses végű pedálok a cipőtalphoz való szorosabb kapcsolódást, a nagyobb fokú interakciót teszik lehetővé, ami gyakran -ha félrecsúszik- könnyedén felsértheti a lábat.

A Freeride és Downhill kerékpárosok nemrég felfedezett könnyű pedáljai magnéziumból készülnek és az időtálló, masszív darabokat felújítással őrzik meg használóik.

 

Biciklipedál

 

Forrás: Bicycle pedal

www.en.wikipedia.org

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS