Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Szilárd felépítés


A masszív felépítésnek köszönhetően a kerékpár stabil menettulajdonságokkal rendelkezik. Ezt a hajlított kormány és villa valamint az egyenes ülés-pozíció teszi lehetővé városi terepen. A versenykerékpárokhoz viszonyított alacsony sebesség, de a gyalogos léptékhez képest gyors haladással ideális csomag és utasszállító eszközként funkcionál a ’városi bicikli’. A kontrafék, mint gyakori kiegészítője lehetővé teszi az egy kezes kerékpározást. Gyakran esernyőt, mobiltelefont vagy akár a biciklizni tanuló kisgyermeket tart egyensúlyban és a kezében a city biker, ezért a fent említett kényelmi és biztonsági megoldások igen hasznosak a városi kerékpáros élet- és forgalomban.

 

City Bike (Városi kerékpár)
 

Forrás: European city bike

Hirdetés
 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS