Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Hajlított kormány


Az európai city-bikeok-ra jellemző a hajlított kormány és az egyenes testtartást biztosító ülés. Az Északi típusú Nort Road style fogantyúkhoz hasonlóan, ívesen felfelé futó vonalával és hátrahajló végeivel széles, kényelmes fogást biztosít használójának, valamint csomagokat, lakatot és egyéb tárgyakat akaszthatunk rá menet közben.
A sétához hasonló egyenes testtartású póz jól átláthatóvá teszi a közlekedést és mi is jól láthatóvá válunk, kiemelkedett tartásunknak és üléspozíciónknak köszönhetően. Ez a testtartás nem csak ergonomikus, de igen kényelmes is.


City Bike (Városi kerékpár)

 

Forrás: European city bike

 

 

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS