Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Egyéni üldözőverseny – Individual pursuit

 

Az egyéni üldözőverseny férfiaknak 4 km, nőknek 3 km-es távon zajlik. Egymással ellentétes, a pálya két szembenlévő pontjáról, ugyanabban az időben indított kerékpárosok küzdenek meg egymással és az idővel. Ha a 4 km-es távon belül az egyik versenyző előbb éri el a pálya felét, akkor ő győz, de az időeredményért még érdemes versenyben maradni.

Az aerodinamikus testtartás egy igen fontos tényező ebben a számban, amivel sokat javíthat a versenyző az eredményén. Ezeken a futamokon speciális kormányt és tele-kereket is használnak a versenyzők.

 

Pályakerékpár

Pályakerékpár versenytípusok

 

Forrás:Millenáris Velodrom - Versenytípusok

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS