Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


A vörösvértestek termelődését elősegítő EPO után a CERA lett a sláger a kerekeseknél, a szert eredetileg vérszegénységben szenvedő vesebetegeknek fejlesztették ki. Mellékhatásai között az agysejtek pusztítása is szerepel, az EPO-nál viszont lényegesen könnyebb használni: heti 1-2 helyett elegendő havi 1-2 kezelés, mert olyan hordozóanyaghoz kapcsolódik, amelyet lassabban dolgoz fel az emberi szervezet. A szer viszont kimutatható az EPO-nál használt teszt finomított verziójával.


Dopping

 

Forrás: OrigoSport - Tour de France a dopping árnyékában

 

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS