Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A Veszprémi Kerékpáros Egyesületet 2005-ben hoztuk létre azzal az elsődleges gondolattal, hogy a veszprémi és környékbeli bicajosokkal összefogva, közös turákat, edzéseket és mindennapi szabadidős gurulosokat szervezzünk.
Évek óta egyre többen járunk a környékről különböző mountis és országúti kerékpár versenyekre, teljesíatménytúrákra szerte az egész országban. Ezeken így már sokkal szervezettebben, egységesebben tudunk részt venni, és lehetőségünk nyílt tehetséges, versenyezni vágyó fiatalok támogatására.
Természetesen az aktí­v sport mellett a hobby kerékpározás népszerűsítése az egyik legfőbb célunk, ugyanis "Magyarország lakossága számára a sport és mozgás, ezen belül a kerékpározás, valahol nagyon hátul van a fontossági sorrendben, de mindenképpen a video, házimozi, jó autó, nagy családi ház és egyéb anyagi javak birtoklása után szerepel csak."
Bízunk benne, hogy idővel egyre több követőnk és támogatónk lesz, és ezáltal minél több emberrel ismertethetjük meg azt az örömöt, amit a kerékpározás adott nekünk.

 

Forrás: www.vkse.hu

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS