Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A hazai piacon 2001 óta az egyetlen havi megjelenésű kerékpáros lap. E bike magazin országúti és hegyikerékpáros témákkal foglalkozik, de gyakran van szó bennük extrém kerékpáros szakágakat érintő témákról is, mint a triál, BMX, stb.


Az olvasó kedvére válogathat kerékpár és alkatrésztesztek, túraajánlatok, bemutatók, szervíz rovatok, öltözködési és táplálkozási tanácsok, edzéstervek, verseny tudósítások, termék ajánlók, túra útvonaltervek, beszámolók kiállításokról, extrém kerékpáros szakágak közül.


Célja, hogy a kerékpár kedvelők minél nagyobb örömüket leljék a hobbijukban. Megosztani a biciklizés nyújtotta érzést, örömöt. Kiemelt része a versenysport is a lapnak.


Az újság célcsoportja az aktív városi réteg, akik életformánnak tekintik akerékpározást, sokat költenek e szenvedélyükre, és érdeklik őket a bringás hírek és a technikai újdonságok.     

 

Honlap: velo.hu/

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS