Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Nélkülözhetetlen a téli kerékpározáshoz. A hidegben az ízületek közül a kéz és a térd van legjobban kitéve a hideg káros hatásának, ezért ezeket a testrészeket a legfontosabb melegen tartani. Másképpen: kesztyű és térdmelegítő nélkül nem ajánlott hidegben kerekezni.
A nadrág szövete tekerés közben rá-ráfeszül, így a térd közvetlen kapcsolatba kerül a hideggel. A térdízületet fedő bőr vékony, vérkeringése is gyengébb, emiatt könnyen hűl ki. A hideg ízületet nem szabad dolgoztatni, mert annak - ha nem is azonnal- fájdalmas következményei lehetnek.
A térdmelegítő rugalmas, bélelt anyagból készül, mindkét végükön csúszásgátló rögzíti a lábra. Létezik külső, nadrágra kívülről felvehető változatban is.

 

téli kerékpározás

karmelegítő és lábmelegítő

kamásli

 


A szócikkhez társított címkék:
biciklizés , hidegben , izületek , tél , térdmelegítő , véd
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS