Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A Szingo SE amatőr kerékpáros egyesület 2002-ben alakult a Székesfehérvári Kerékpárosok Baráti Körének tagjaiból és az Ólomkacsa Szabadidős sportegyesületből.
A Videoton kerékpáros szakosztályának megszűnése (1988) után az egyesület tagjait, versenyzőit összekötő "sport barátság"-nak köszönhetően a kerékpáros élet újjászerveződött Székesfehérváron.
A volt Videotonos csapattársak egymással egyeztetve együtt jártak edzésekre, de már nem egyesületi keretek között, hamen igazi baráti társaságként.
Ők alakították meg 1992-ben a Székesfehérvári Kerékpárosok Baráti Körét.

A Szingo SE nyílt szervezet, ahogy a Székesfehérvári Kerékpárosok Baráti Köre is az volt, így bárki eljöhet edzéseinkre.
Tagjaink között tudhatunk fiatal tehetségeket, igazolt és ma is aktív egykori kerékpár versenyzőket, valamint más sportágak egykori jeles képviselőit.

 

Forrás: www.szingo.fw.hu

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS