Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A Stringbike egy szimetrikus hajtási rendszerű [kerékpár]?, melynek legnagyobb előnye, hogy rendkívül könnyen, jó hatásfokkal hajtható. Ez stringbikeegy lánc nélküli bicikli, melynek a láncos megoldásokkal szemben minden sebességfokozatban és hosszabb használat után is változatlan marad a hatásfoka.

 

A Stringbike működési elve:


A Stringbike-nak két tükör-szimmetrikusan elhelyezett azonos kialakítású hajtóegysége van, és kerékpározás közben az erőátvitel észrevétlenül tevődik át az egyik oldalról a másikra és viszont.

 

A kerékpáron 19 sebesség található, és az összes ismert váltóműtől eltérően lehetséges mind a teljes terhelés alatti, mind a pedálok álló helyzete melletti váltás.

 

 

Magyarországon a Schwinn-Csepel Zrt. fejlesztette és hozta forgalomba.
 

 


A szócikkhez társított címkék:
kerékpár , lánc nélküli kerékpár , stringbike
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS