Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés
A 2007-ben alakult, az egyik legdinamikusabban fejlődő somogy megyei egyesület, mely célul tűzte ki a kerékpáros és hasonlóan kevésbé támogatott sportágak fejlesztését és saját csapatok építését.

Országúti vonalon útjára indítottuk a Surján-völgye és a Dolce Vita Kupákat, ezt 2008-ra még tovább bővítjük, lehetőségeink szerint megyei körverseny szintjéig.
Csapatunk több amatőr versenyen az első 10-ben végzett (Tamási Nemzetközi Kerékpáros Napok, Zalakaros Spa Kerékpáros Fesztivál), illetve a már extrémnek minősülő 280 km-es Velence 10x-et sikerült teljesíteni.

Elkészült saját triál pályánk, a Pogo Center Triál Pálya, ahol éves sorozatban rendezzük a Pogo Center Kupát. A Critical Mass alkalmából április 22-én és szeptember 22-én Szicília Triál Kupa került megrendezésre (2008-ban is folytatódik) Kaposvár belvárosában.
Triál csapatunk lassan 10 fős lesz, a versenyzés mellett bemutatókat is vállalunk.

Magyarországon a még mindig egzotikumnak számító hastánc (arab néptánc) is szinesíti az egyesületi életünket, ők szintén szívesen fellépnek meghívásra.

2008-as terveink szerint a kerékpáros oldalunk kiegészül végre az XC szakággal, illetve a duatlon versenyekbe is belekóstolunk.
 

Forrás: www.freeweb.hu

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS