Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


1188 Budapest, Vasút u 48/5.

Főtevékenység:     Kerékpárok, kerékpár kiegészítők, felszerelések, ruházat, fitness termékek

 

Cégünk 1997 márciusában alakult Pestszentimrén. Elõször egy 12 nm-es üzlethelységgel indult, majd a folyamatosan növekvõ igényeknek megfelelõen, elsõ lépcsõben 25, majd a mostani 100 nm-re nõtte ki magát. Üzletünkben szezonban 200-250 db kerékpárból lehet válogatni minden korosztálynak, a legnagyobb világmárkáktól kezdve, a hazai gyártók teljes palettájáig. Természetesen szervízünkben egyedi kerékpárokat is összeállítunk, igény szerint, bármilyen méretben és felszereltséggel. Részletfizetési konstrukciónkkal próbálunk segíteni mindazon vásárlóinknak, akik nem rendelkeznek egyben a kerékpárra szánt összeggel.

Kerékpár webáruházunkban folyamatosan kínálunk akciós kerékpárokat.

Főbb forgalmazott márkáink: Kelly's, Merida, Gepida, Kona, Mongoose, Mali, Cannondale.

Weboldalunkon a kerékpárokhoz megjegyzést is írhat, illetve olvashatja mások véleményét a termékekről. Az oldalon megtalálja a legfrissebb kerékpár híreket. A kerékpározással kapcsolatos információk is megtalálhatóak weboldalunkon, ezzel is segítve a biciklik kiválasztását: kerékpár mérettáblázat, bicikli típusok leírása, stb. Kerékpár felszereléseket, és kerékpáros ruházatot is árusítunk.

Látogasson el hozzánk, és gyõzõdjön meg errõl személyesen is!!!

 

Speed Bike kerékpárbolt és webáruház

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS