Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A Soproni BMX Sportegyesület 1990. Január 7-én alakult meg a Magyar Autóklub Soproni Szervezetének segítségével.
1991. március 29-én megtörtént a Sportegyesület Bírósági nyilvántartásába vétele.
Az azóta eltelt idõszakban sok minden történt az egyesület életében. A legfontosabb eredmény, hogy még az alakulás évének tavaszán megépült a BMX pálya, melynek pályaavató versenyére 1990. április 29-én került sor.
A pálya teljes mértékben szülõi összefogással, szinte egy fillér nélkül épült és azóta is folyamatos a pálya korszerûsítése.

A rendszeres és egyre tudatosabb edzésmunkának köszönhetõen eredményeink által az ország legelismertebb sportegyesületévé váltunk, az újságok, rádió és televízió mûsorok tették ismertté eredményeinket és támogató(i)nk nevét.

 

Forrás: www.bmxsopron.hu

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS