Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Single-Speed

 

A single-speed, azaz egy sebességes MTB-k  előre beállított fogaskerekekkel hajthatóak. A váltás nem lehetséges, ezért a terepet különböző terepviszonyoktól függetlenül egyetlen sebességben kell megtennie a kerékpárpsnak. Jellemzően igen fitt, sportos kerékpározók választják ezt a megoldást. A 26” vagy a 29” biciklinek más-más beállítás szükséges, ezért nem cserélhető, tehető át egy biciklire ugyanaz a lánc/fogaskerék eltérő kerékméret mellett.

 

Mountain Bike - MTB

 

Forrás: Mountain Bike

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS