Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A Rákosmente Kerékpáros Sport és Szabadidõ Egyesület (RMKSE) 2006. februárjában alakult. Alapító tagjainak száma 16 fõ. Vannak teljes jogú tagjaink, akik kitartásukkal, munkájukkal hozzájárulnak az egyesületünk által kitûzött célok megvalósításához, s vannak tiszteletbeli és pártoló tagjaink, akik támogatásukkal biztosítanak minket arról, hogy céljaink megvalósításra érdemesek.

Az RMKSE fõ célja, hogy a kerékpározást, mint a szabadidõ eltöltésére alkalmas aktív kikapcsolódási lehetõséget minél több emberrel megszerettesse, megismertesse. A közös túrák egyúttal lehetõséget nyújtanak Magyarország és a szomszédos országok természeti kincseinek felderítésére, megtekintésére. Fiatalosan élõ tagjaink a kerékpározás mellett a sport számos egyéb területén (gyalogos teljesítménytúrák, futóversenyek, úszás) is képviselik egyesületünket. Ugyanakkor a sport mellett rendkívül fontos szerepet kapnak Egyesületünk életében a kulturális és családi programok is.

 

Forrás: www.kerekparos.hu

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS