Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


 

Pontverseny

 

A lényege, hogy meghatározott körönként (a Millenárison 5kör) részhajrák vannak a célvonalon való áthaladás elsőbbségéért. A hajrák 10 körönként vannak valamint az utolsó kör végén. 20 pontot kap az a versenyző, aki körelőnyt csinál a mezőnyhöz képest és 20-at levonnak attól, aki hátrányba kerül.

Ha azonos pontálláson van több versenyző a verseny végén is akkor a részhajrák eredménye alapján döntik el, hogy ki a győztes.

A versenyzőknek ebben a számban pontosan tudniuk kell, hogy hol is helyezkednek el a mezőnyön belül (20-30 fő), amihez gyorsaság, kitartás és jó tájékozódás szükséges, hogy felismerje a versenyző pillanatnyi helyzetét és megnyerhesse a versenyt.

A női versenyeken 25km, a férfin pedig 30km a versenytáv.

 

Pályakerékpár

Pályakerékpár versenytípusok

 

Forrás: Millenáris Velodrom - Pályakerékpár versenytípusok

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS