Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A Parabike Közhasznú Egyesület egy interkulturális, önkéntes alapon működő, nem profitorientált szervezet. Az Egyesület lehetővé teszi az emberek számára, hogy felelősségteljes tagjai legyenek annak a sokszínű világnak, melyben élünk. Az Egyesület hisz minden ember értékében és méltóságában, függetlenül annak nemzetiségétől és kultúrájától. Támogatja az emberi jogok és az alapvető szabadságjogok tiszteletben tartását fajra, nemre, beszélt nyelvre, vallásra való tekintet nélkül. Minden Egyesületi tevékenység alapja az emberi méltóság, a különbözoségek tiszteletben tartása, harmóniára való törekvés másokkal, együttérzés és tolerancia.

Az egyesület célja

A szervezet célja a fogyatékkal-élő és egészséges fiatalok és felnőttek szabadidejének hasznos eltöltésével, sportolásával kapcsolatos tevékenységek szervezése. A közös sportolási lehetőség biztosításával az Egyesület oldani szándékozik a fogyatékkal-élő emberek elszigeteltségét és megváltoztatni a nem fogyatékos emberek ezzel kapcsolatos idegenkedését.

A fentiekben meghatározott cél érdekében az Egyesület keretet nyújt ahhoz, hogy a fogyatékos és nem fogyatékos emberek rendszeresen, szervezett keretek között, együtt folytassanak szabadidős sporttevékenységet.

Egyesületünk országon belül és az országhatárokon túlra is szervez túrákat. Különleges kialakítású kerékpárjaink hozzásegítik a gyengénlátókat és vakokat, mozgásukban korlátozottakat és a szellemi fogyatékosokat is a részvételhez, a kerékpározás örömének megismeréséhez. A közös programok során az egészséges résztvevők tapasztalatot szereznek a fogyatékosokkal való együttélésben. Az ő hétköznapjaik is ugyanúgy telnek, mint a mieink!

Forrás: www.parabike.hu

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS