Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


 

A cég 1997 márciusában alakult Pestszentimrén. Először egy 12 nm-es üzlethelységgel indult, majd a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően, első lépcsőben 25, majd a mostani 100 nm-re nőtte ki magát.
Az üzletben szezonban 200-250 db kerékpárból lehet válogatni minden korosztálynak, a legnagyobb világmárkáktól kezdve, a hazai gyártók teljes palettájáig. A szervízben egyedi kerékpárokat is összeállítanak, igény szerint, bármilyen méretben és felszereltséggel.
Részletfizetési konstrukciónkkal próbálnak segíteni mindazon vásárlóiknak, akik nem rendelkeznek egyben a kerékpárra szánt összeggel.
 

 

 

Forrás: www.speedbike.hu

 

 

1164 Budapest, Ostorhegy u. 4.

Főtevékenység:     Kerékpár gyártás

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS