Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


„O-Lock” - Körlakat

A ’körlakat’ egy a vázhoz rögzített, saját magába, egy sínen visszacsúszó zárszerkezetet tol a küllők közé és így akadályozza meg a gyors, városi bicikli-lopást. A jellemzően rövid időre magára hagyott kerékpárokat egyszerűen a tolvaj meglovagolja és elhajt velük. Ezt akadályozhatjuk meg a ’kör lakattal’.
A kerékpár beemeléses ellopása ellen, amikor a tolvajok valamilyen járművel, rendszerint kisteherautóval birtokolják el a biciklit sajnos nem véd, de még így is plusz feladatot, fejtörést okoz a bringa újdonsült birtokosának.

 

Forrás: www.en.wikipedia.org

 

Kerékpárlakat 


City Bike (Városi kerékpár)

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS