Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


A multikulcs a kerékpáros "svájcibicskája". Nem professzionális szerelésre való, inkább hasznos társ a hosszabb túrákon.  A csavarkulcsok mellett csavarhúzókat, imbuszkulcsokat, centírozókulcsot, gumileszedőt, késpengét és láncbontó prést találhatunk rajta.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy ezeket a szerszámokat elsősorban szükségmegoldásnak találták ki. A csavarkulcsainak felfekvési felülete kicsi, erőltetés alkalmával könnyen roncsolhatják a csavaranyát. Csavarhúzói általános méretűek, nem passzolnak minden csavartípushoz megfelelően, így azokat is könnyen tönkre lehet tenni velük.

Egy jó multikulcson általában minden olyan szerszám megtalálható, amelyre egy vészhelyzetben, vagy kisebb, házilag is elvégezhető beállítások, javítások esetén szükség lehet, ezért hosszabb utakra érdemes magunkkal vinni.


A szócikkhez társított címkék:
bicikli , javítás , multikulcs , szerszám , vészhelyzet
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS