Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A Klub:

Az olimpia tiszteletére alakítottuk a klubot és szerveztük az olimpia túrákat. Nevét az angol útépítő reformer John Loudon Macadam után kapta, tisztelegvén az első szilárdútépítőnek. Bíróságilag bejegyzett és bankszámla számmal rendelkező (Számla tulajdonos: MAKADÁM KLUB; Számlaszám: 10402623-50526590-67881008; Nemzetközi számlaszám: HU46 1040 2623 5052 6590 6788 1008) egyesületünk innentől kezdve a túrákon kívül egyre szélesebb körben tevékenykedik a közéletben is. Pályázatokat írunk, versenyeket, túrákat szervezünk az iskolásoknak, sportolókat hívunk meg tapasztalatcserére, konferenciákon és világnapi rendezvényeken veszünk részt. Kapcsolatot tartunk fenn külföldön élő magyarokkal is. Fogadtuk a Román határnál, majd Szolnokig kísértük és bemutattuk a kolozsvári magyar diákokat, akik Romániából kerékpáron vitték Strasbourgba a Tanügyi Beadványt. A klub szerteágazó tevékenységéről folyamatosan értesítjük a médiákat. A tagok igyekeznek minden emberrel megszerettetni a természetet és a sportos életmódot.


 

Forrás: www.makadamklub.uw.hu

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS