Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A Life Cycles című film premierjére 2010. novemberében került sor Magyarországon. Ez a film egyfajta tisztelgés a kerékpár előtt.


A mű, a kerékpár életét mutatja be a születéstől az értékesítésig, ultra HD minőségben, és elgondolkodtató narrációval a mountain bike és a körülvevő kultúra világát tárja fel a nézőknek. Látványvilága csodálatos. A kerékpár fejlődését gyönyörű környezetben élhetjük át.

Semenuk, Hopkins, Schwartz, McIntosh, McCaul, Agassziv, Hunter és Vanderham vezetésével indul az expedíció izgalma útjára.


Később DVD-n és Blue ray lemezen is kapható lesz.
 

 


A szócikkhez társított címkék:
film , kerékpár élete
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS