Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


Szócikk neve: Lánc
Verzió: 4  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-07-29 14:35:25
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Lánc


Lánc


 

A kerékpárlánccal történő lezárása esetén egy lakattal rögzítjük azt,az optimális esetben mind két keréken és a vázon keresztül vezetve egy nem mozdítható tárgyhoz.
A különböző típusú láncok változó védettséget nyújtanak a tolvajok ellen, a boltban vásárolható háztartási felhasználásra árusított barkács-láncok általában nem megfelelő, a mindenki által könnyen hozzáférhető szerszámokkal gyorsan eltávolíthatóak.


A kerékpár lánccal történő lezárása esetén egy lakattal rögzítjük azt. Az optimális esetben mindkét keréken és a vázon keresztül vezetve, egy nem mozdítható tárgyhoz.
A különböző típusú láncok változó védettséget nyújtanak a tolvajok ellen, a boltban vásárolható háztartási felhasználásra árusított barkács-láncok általában nem megfelelőek, bárki által könnyen hozzáférhető szerszámokkal gyorsan eltávolíthatóak.


Ezzel szemben a különlegesen képzett, kerékpár lezárására alkalmas láncok kifejezetten ellenállóak a mechanikus behatásokkal szemben.
A lánc leggyengébb pontja a zár, ami nagyban meghatározza, hogy mennyire van biztonságban egy lezárt tárgy az adott lánc és lakat kombinációval.

 

[Kerékpárlakat]

 

Forrás: Bicycle lock


Forrás: Bicycle lockMédiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS