Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Középső direkt-húzókaros fék

 

Mind két fékkar külön forgócsappal kerül rögzítésre az ülésmerevítő csövén, vagy a villán, közvetlenül az abroncs alatti síkon. Az Egy oldalú tartókaros toló-fékkel szemben így megoldható a fék felfüggesztése és működtetése egyaránt, vastag kerekeknél is. Az ilyen típusú régebbi fékeken, a karokból kilógó bowden és a kifutásgátló volt látható a külső oldalon. A rögzítő-merevítő kábelhez csatlakoztatott fékkábel végzi az erőátvitelt, direkt módon.

 

Fék

 

Forrás: Bicycle brake systems

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS