Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


 

 

Kieséses verseny – Miss and Out

 

Hasonlít a Pontversenyhez, az elsők ugyanúgy pontot kapnak, viszont a spinteken az utolsók minden körben kiesnek, míg egy előre meghatározott számú versenyző marad. A bent maradók között a célvonalon való áthaladás sorrendje dönt. Ezt is lehet váltóverseny formájában játszani. Nehezebb formája, mikor a sprintkörök kivételével bent kell maradni a kék és piros vonal között, ellenkező esetben (ha kimész vagy kilöknek) a versenyzőnek leghátra kell sorolnia.

 

Pályakerékpár versenytípusok

 

Forrás: Millenáris Velodrom - Pályakerékpár versenytípusok

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS