Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Lábbelit védő ruházati kiegészítő. Minden helyzetben hasznos, amikor a lábbelit a víztől, sártól és homoktól óvni kell. Az egykor katonai felhasználású kamásli a kerékpározásban is ismert kiegészítő lett. Formáját tekintve leginkább egy zoknira vagy bakancsbélésre hasonlít, amely kívülről védi a cipőt. A boka fölötti részen szorosan zár, így felülről sem jut be a nedvesség a cipőbe. Több változata ismert, a nyári csupán vízlepergető, téli, neoprene anyagú változata nem csak a víztől és a sártól óv, de melegen tartja a lábfejet és a bokát is.

Mivel a csapadékos, hideg időjárásban használatos, kerékpáros felhasználása inkább a hivatásszerűen kerekezők és a hosszabb túrára indulók körében jellemző. A kerékpáros kamásli kialakítása lehetővé teszi, hogy SPD cipővel és pedállal is használható legyen. A láthatóság javítása érdekében a cipővédőkön van fényvisszaverő felület is.

 

 

 

 

 

téli kerékpározás

SPD – LOOK pedálok

 

 

 

 


A szócikkhez társított címkék:
cipő , hidegben , kamásli , ruházat , sár , tél , véd , víz
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS