Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


Szócikk neve: Kábeles zár
Verzió: 4  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-07-20 17:54:07
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Kábeles zár


Kábeles zár


 

A kábeles lakatok hasonló elven működnek a Lánchoz hasonlóan, de jellemezően integrált zárszerkezettel rendelkeznek.
A tárolásuk és szállításuk igen könnyű, mert maguktól feltekerednek. Alkalmazásuk leginkább biztonságos környékeken, ahol kisebb veszélynek vannak kitéve a kerékpárok ajánlott, mivel könnyen átvágható drótjuk nem nyújt hosszú-távú védelmet, mint pl egy [U-lakat] és egy erős kerékpárlánc kombinációja.
A számkódos zárak esetében a kód megfejthetősége, pl az egyenként a számok kipróbálásával igen könnyen eltulajdoníthatóvá teszi a kerékpárt.


A kábeles lakatok hasonló elven működnek a Lánchoz, de jellemzően integrált zárszerkezettel rendelkeznek.
A tárolásuk és szállításuk igen könnyű, mert maguktól feltekerednek. Alkalmazásuk leginkább biztonságos környékeken, ahol kisebb veszélynek vannak kitéve a kerékpárok ajánlott, mivel könnyen átvágható drótjuk nem nyújt hosszútávú védelmet, mint pl. egy [U-lakat] és egy erős kerékpárlánc kombinációja.
A számkódos zárak esetében a kód megfejthetősége, pl. a számok kipróbálásával igen könnyen eltulajdoníthatóvá teszi a kerékpárt.


 

[Kerékpárlakat]

 

Forrás: Bicycle lock


Forrás: Bicycle lock 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS