Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


 

 

Forrás:Portable bycicle

 

A hordozható kerékpár fő tulajdonsága a kis mérete és hogy elég kompakt tulajdonságokkal rendelkezik egy tömött közlekedési eszközön való szállításhoz. Összecsukhatósága és az igen kis kerék-mérete kompromisszumra kényszeríti a használóját sebesség és a kerékpározás-élmény viszonylatában, a praktikusan kis méretével szemben. A 80 kg és 174 cm alatti, kifejezetten ázsiai kerékpárosok számára alkalmas kerékpár nehezebben használható kényelmesen a 120 kg és 200 cm-ig optimalizált európai és észak-amerikai modellekhez szokott bicikliseknek.

A súlyuk 6 kg alatt határozható meg és 20 másodpercen belül összehajthatóak. A meghatározásuk ezen felül a kerékpároson múlik, hogy ő mit tart könnyen hordozható biciklinek, de általában a Brompton C3 típus az Összecsukható kerékpárok legutolsó darabja, amit még nem sorolnak a könnyen hordozható kategóriába.

 

Lásd még:

 

Biciklifajták

Hirdetés
 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS