Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Ez a trükk a triálosok világából származik, ahol szinte folyamatosan egyhelyben állva kell pozíciót és irányt váltani, de neked is hasznos lehet, ha pl. a pirosnál vagy kénytelen vesztegelni. A trükk lényege, hogy az első és a hátsó kereket egyszerre emeld a levegőbe. Az elsőt nagyon egyszerű, csak felfelé és magad felé kell húznod a kormányt, majd egy kis fáziskéséssel a hátsót is húznod kell utána. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a hátsó pedálon lévő talpadat hátra és felfelé nyomod egyszerre. Először gyakorold be ezt a mozdulatot, az első kerék felemelése nélkül, majd ha már biztonságosan megy, akkor próbálkozhatsz az első kerékkel együtt. Amikor ez is megy, növeld az ugrálások magasságát pár centire. Vigyázz az egyensúlyodra, mert nagyon könnyen kibillenhetsz - ha pattogás közben úgy érzed, hogy valamelyik irányba dőlsz, próbáld meg visszahúzni magad alá a bicajt.


A szócikkhez társított címkék:
bicikli ugratás , BMX trükk , Ugrabugrálás
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS