Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


Szócikk neve: Enduro /All-mountain (AM)
Verzió: 5  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-07-20 17:07:55
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Enduro /All-mountain (AM)


Enduro /All-mountain (AM)


 

 

A Cross Country és a Freeride kerékpárok közötti helyet foglalják el a terep-alkalmasság szempontjából. Súlyuk 14-16kg körül tapasztalható, ami viszonylag nehéz manőverezhetőséget és kemény menettulajdonságokat kölcsönöz nekik. A felfüggesztések 150mm körüli értéken mozognak, ezáltal mélyebb illetve magasabb emelkedők és domborzati viszonyok leküzdésére alkalmas kerékpárról beszélhetünk.


Terepviszonyok szempontjából a Cross Country és a Freeride kerékpárok közötti helyet foglalják el. Súlyuk 14-16 kg körüli, ami viszonylag nehéz manőverezhetőséget és kemény menettulajdonságokat kölcsönöz nekik. A felfüggesztések 150 mm körüli értéken mozognak, ezáltal mélyebb illetve magasabb emelkedők és domborzati viszonyok leküzdésére alkalmas kerékpárról beszélhetünk.


 

[Mountain Bike - MTB]

 

Lásd még:

 

[Biciklifajták]

 

Forrás:Mountain bike


 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS