Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A "DRÓTSZAMÁR" Kerékpáros Klub (1982-1993 között "Két keréken..." Kerékpártúra néven) 1982 óta szervez országjáró kerékpártúrákat általános iskolás korú gyerekek számára. Ezidő alatt már többször körbejártuáMagyarországot, voltak Ausztriában, Csehországban és Szlovákiában is. A kezdetben 4-5 főből álló baráti társasághoz idővel újabb és újabb vállalkozó kedvű felnőtt és gyermek csatlakozott. Ma már közel 80-an vágnak neki a minden nyáron megrendezésre kerülő kéthetes kerékpártúrának.

A túramozgalom végső célja: évről évre "föltérképezve" hazánk tájegységeit cselekvő megismerésére, megbecsülésére, szeretetére nevelni. Nem titkolt szándékuk, hogy a túráinkon felnövő generációt saját túrák szervezésére is felkészítsék, így is továbbadva a túra és a kerékpározás szellemiségét.

Az idei évtől a nyári túrán kívül évközben is szerveznek egynapos túrákat, kerékpáros ügyességi versenyeket valamint a kerékpározással összeköthető egyéb sport, vagy kulturális programokat a gyerekeknek. A téli időszakban pedig elméleti felkészítéseket (például KRESZ ismeretek) tartanak.

 

Forrás: www.drotszamar.hu

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS