Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Csapat üldözőfutam – Team pursuit

 

Hasonlóan az egyéni üldözőversenyhez, a cél itt is a táv minél hamarabbi megtétele és/vagy a másik csapat utolérése. Egy csapatban négy versenyző küzd egyszerre; az első fogja a szelet, ő húzza a sort, az összedolgozás és az olajozott működés különösen fontos, amikor a lehető legközelebb és leggyorsabban mozognak mind a négyen.(lánctalp)

Ha az első elfárad, akkor kiáll a végére, általában nem mennek mind a négyen végig a teljes szakaszon, a leggyorsabb csapattársaikat bent hagyva a győzelem érdekében.

 

Pályakerékpár

Pályakerékpár versenytípusok

 

Forrás: Millenáris Wiki - versenytípusok 

 

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS