Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Cross Country (XC/XCO)

 

A Cross Country kerékpár egyik legfőbb jellemzője, hogy kis felfüggesztéssel rendelkezik, leginkább az első villán (65-100mm). Ennek következtében az XC kerékpárok kevésbé tartósak terep használat mellett. A nagyobb sziklák, vízmosások megmászása, áthidalása kifejezetten problémás lehet ezekkel a biciklikkel.
Anyaguk viszont sok esetben könnyű, egy XC bicikli csupán 10kg körüli súlyt tesz ki, ezért ideális kíméletesebb erdei terepre és moderált talajviszonyok megtételére.

 

Mountain Bike - MTB

 

Lásd még:

 

Biciklifajták

 

Forrás: Mountain bike

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS