Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Ugyanolyan egyszerű trükk, mint az egykerekezés, csak gyakorlás és idő kérdése, mire ráérzel az ízére. Nincs egyszerűbb módja egy padkán vagy bármilyen más akadályon való átjutásnak, mint ez az ugrás. Először emeld fel az első kereket, mintha fel akarnád tenni a padkára, és amikor már elég magasan van, ránts egyszerre felfelé és magad felé a kormányt, így a hátsó kerékről is el tudsz rugaszkodni. Ha nem szeretnéd összetörni magad vagy a bringát, először gyakorolj egy gally vagy egy kisebb kátyú/repedés fölött.


A szócikkhez társított címkék:
BMX trükk , Bunny hop , nyuszi ugrás
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS