Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


V. Port.hu BringaexpoA már hagyományossá vált kerékpáros szakkiállítás a PORT.hu Bringaexpo idén jubileumi 5. rendezvényével jelentkezik. Az előző évekéhez képest nagyobb kiállítói létszámvárható, ezzel együtt több márka, összességében a hazai piac minden szereplője megjelenik a 4 napos programon. A kiállításokon kívül több színes program is várja a látogatókat, mint például az elektromos kerékpárok kipróbálására biztosított nagy méretű tesztpálya használata. 

Az expo nyitónapján az előzetesen regisztráló iskolák számára biztosított lehetőség szerint a kiállítást általános iskola felső tagozatos osztályai ingyen látogathatják meg! (további információ, jelentkezés: http://www.bringa.hu/iskolak ) 

 

A Bringaexpo helyszíne: HungExpo B-pavilon (6500 nm)

Időpont: 2012. március 1-4.

Nyitvatartás: 10-18 óráig

 

A rendezvényre a Velo.hu magazin különszámmal jelentkezik!

További kedvezmény, hogy a Bringaexpora vásárolt jegyekkel a HungExpo területén azonos időben megrendezésre kerülő kiállítások is látogathatók (Utazás kiállítás, Boat-show, stb.). 

További információ, kiállítók listája, jegyek elővételben a Bringaexpo hivatalos oldalán: bringaexpo.eu

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS