Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


1999-ben alapuló, Magyarország első és máig legnagyobb kerékpáros médiuma.1999 szeptemberében jelent meg az 1. évfolyam 1 száma.

2009 novemberében a csődbemenés helyett az online formára való teljes áttérést választották. A weboldaluk látogatószámának növelése érdekében megszüntették a havi-kéthavi nyomtatott kiadványt, és ezentúl csak szezonális, tematikus print kiadványuk jelent meg. A kiélezett gazdasági körülmények, a dráguló nyomdaköltség és terjesztés miatt döntöttek a webes megjelenítés mellett.

A Bikemag tíz év és száz megjelent lapszám után húzza le a rolót. Honlapuk: http://www.bikemag.hu/. Az oldalon megtalálhatók kerékpáros hírek, tesztek, fórum és apróhirdetések. Küldetésük a kerékpárosokkal megosztani az érzést, amit a biciklizés jelent.
 

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS