Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Csomagszállításra alkalmas utánfutó, merev rögzítéssel

 

A biciklis utánfutó nagyon hasznos kiegészítő, amikor nehezebb csomagokat vagy gyerekülésbe még nem ültethető kisgyermeket szeretnénk szállítani.

A legismertebb a babakocsi funkióval kombinált változat, de biciklis futárokat és túrázókat is gyakran lehet utánfutós biciklivel látni. 

A baba-utánfutó burkolata védi a gyermeket az esőtől, a felverődésektől és az esetleges borulás esetén is nagyobb biztonságban van, biztonsági öv rögzíti az ülésben. A gyereküléssel ellentétben menet közben tud játszani. A jobb láthatóság érdekében minden utánfutóra zászlót szerelnek.

 

Rögzítése többféle lehet. A legyegyszerűbb a szerszám nélküli mód, ebben az esetben gyorszár segítségével lehet a nyeregcsőhöz kapcsolni az utánfutó rúdját.

A láncvilla papucsához is lehet rögzíteni, például rugós rögzítő segítségével, melynek nagy előnye, hogy a kerékpár borulásánál sem fordul fel az utánfutó.

Létezik olyan utánfutó is, amely tulajdonképpen egyfajta tandem-adapter gyermek számára, aki kerekezni már tud, de a hosszabb, megerőltető túrát még nem bírja.

 

 

Gyermek utánfutó

 


A szócikkhez társított címkék:
babakocsi , bicikli , csomagok , gyermek , szállítás , utánfutó
Hirdetés
 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS