Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A kifejezetten városi kerékpárosoknak és kocogóknak kifejlesztett szennyezésszűrő maszkok a városi levegőben található ártalmas részecskéket kötik meg. Az arcot is védő, rugalmas neoprén anyagú maszkokban cserélhető filter található, amelyen keresztül könnyen áramlik befelé a levegő. A kilégzés páratartalma csak kis mértékben csapódik ki a maszkban, mert az elhasznált levegő két membrán-szelepen keresztül szinte akadálytalanul távozik. A neoprén biciklis maszk nem gátolja a légzést és kényelmesen záródik az arcra, így a levegő a filteren keresztül jut a légutakba. Ez a típus lényegesen jobb hatásfokkal bír, mint az egyszerű munkavédelmi porvédő maszkok. A magyarországi kereskedelemben legelterjedtebb a Respro City Mask.


A szócikkhez társított címkék:
biciklis maszk , biciklizés , hidegben , szmog , tél
Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS