Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Balatonkör túraAz első Balatonkör túrát a Föld Napja alkalmából 2000. április 22.-én rendezték, népszerűsége töretlen, a résztvevők száma mára meghaladta az ezer főt. A rendezvény célja "Az egészséges életmód és a természetvédelem népszerűsítése", de sportteljesítménynek sem utolsó a 206 kilométeres táv 1 nap alatt.

 

A túrát a szervező csapat (Balatonkör team és a Vuelta Sportiroda) két távban rendezi meg, melyek közül a klasszikus Balaton nagykör 206km, a kiskör 85km. Utóbbinál a résztvevők a Balaton keleti medencéjét kerüli meg.

 

Az idei rendezvény időpontja: 2012 április 28.

Helyszín (start/cél): Balatonföldvár a Nyugati strand

Indulás:

  • nagykör (206km) 6:00
  • kiskör (85km) 10:00

Várható visszaérkezés:

  • nagykör: 21 óra
  • kiskör: 18 óra

A Balatonkör túráról bővebb információt kaphat az esemény hivatalos weboldalán: http://www.balatonkor.hu

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS