Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


„A Balaton-Party Kerékpáros Egyesület 1996-ban alakult, egy, a kerékpározásért rajongó és amatőr szinten versenyző baráti társaságból. Célunk, hogy, összefogjuk a régió kerékpárosait, minél több versenyen, túrán és egyéb bringás rendezvényen vegyünk részt, népszerusítsük, és örömmel űzzük szeretett sportágunkat. Az egyesület tagja a Magyar Kerékpársportok Szövetségének és az Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetségének (Amatőr Kerékpárosok Ligája).

Természetesen nem csak Balatonfürediek tagjai a csapatnak, bringáznak az egyesület színeiben többek között tihanyi, pécselyi, zánkai, veszprémi sportolók is.

Rendszeresen részt veszünk az amatőr országúti versenyeken, teljesítménytúrákon, MTB bajnokságokon, maratonokon és triál versenyeken.

 

Forrás: www.balatonpartyke.com

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS