Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


Szócikk neve: Automata váltó
Verzió: 6  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-07-30 13:50:01
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Autómata váltó


Automata váltó


 

Az autómata váltó nem egy új találmány, immáron évszázados innováció, de eddig nem alkalmazták széles körben a kerékpárok gyártásakor.

2007-ben a Shimano, egy ilyen váltóval felszerelt kerékpárt dobott a piacra. Az automatikus váltást biztosító berendezés zárt házban, városi kerekezésre alkalmas kivitelben érhető el. A három sebességes váltó, erre a terepre is a legalkalmasabb igazán, a rövid city-távokat tökéletesen kiszolgálja, egy teszt felhasználó szerint.


Az automata váltó nem egy új találmány, immáron évszázados innováció, de eddig nem alkalmazták széles körben a kerékpárok gyártásakor.

2007-ben a Shimano, egy ilyen váltóval felszerelt kerékpárt dobott a piacra. Az automatikus váltást biztosító berendezés zárt házban, városi kerekezésre alkalmas kivitelben érhető el. A három sebességes váltó, erre a terepre a legalkalmasabb igazán, a rövid városi távokat tökéletesen kiszolgálja.


 

[Váltó]

 

[City Bike (Városi kerékpár)]

 
 

Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS