Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


Szócikk neve: Aláöltözet
Verzió: 1  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-12-03 10:13:41
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Bár télen hideg van, tekerés közben biztosan megizzadunk. A testünkön vagy hagyományos alsóruházatunkban lévő nedvesség hőhidat képez, elvezeti a test melegét, így könnyen megfázhatunk. Az aláöltözet olyan anyagból készül, amely elvezeti a bőrről a nedvességet, nem csupán száraz érzést kelt, de testünket is megvédi a hőveszteségtől. Célszerű valamilyen polár felsőt és szélálló ruházatot rávenni, hiszen az aláöltözet a hideg levegőtől önmagában nem véd meg. Az aláöltözet vékony, rugalmas, antibakteriális anyaga nem súrlódik más textíliákkal, így nem gátolja a mozgást. Utcai ruha alatt is kényelmesen viselhető, könnyen mosható és gyorsan szárad.

 

[téli kerékpározás]

[karmelegítő és lábmelegítő]

[biciklis maszk]

 


Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS