Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!


Agyváltó

 
Az agyváltó rendszer kényelmesebb és biztonságosabb, mint a külső-váltókaros megoldások. A mozgó alkatrészek a kerékagyban található dob belsejében mozognak, ezáltal nem csípik be a menet közbe az esetleg lelógó csomagot vagy szoknyát. Karbantartásuk különösebben nem igényes, de ha elromlanak, akkor sok esetben gazdaságosabb kicserélni őket, mint megjavittatni. A hatásfokuk roszabb mint a hagyományos külső váltóké, de a városi kerékpározó számára ez nem feltétlenül kell, hogy fő szerepet játsszon, mivel a folytonos tisztítás és olajozás ellenében egy megbízható és biztonságos rendszert birtokol helyette.    

 

 

City Bike (Városi kerékpár)

 

Váltó

 

Forrás: Hub gear

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS