Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


Agydinamó


A beépített dinamót tipikusan a városi kerékpárokban alkalmazzák, mivel a hely és biztonsági igényeknek, úgyszintén mint az agyváltó, jobban megfelel. A hangos működés, gyors elpiszkolódás és az elemes lámpákkal szembeni fenntartási költségekkel ellentétben egy igen kényelmes és megbízható megoldást biztosít 3 illetve 6 w teljesítménnyel. A hagyományos izzók mellett a LED-es és halogén lámpák térhódításával egyre effektívebb teljesítmény érhető el az agydinamóval.

 

City Bike (Városi kerékpár)

 

Forrás: Hub dynamo

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS