Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


A súly karbantartása kerékpárral

 

A kerekezés akár egy a súly-csökkentést célként kitűző fogyókúra része is lehet, mert 1 óra alatt egy tábla csokoládé, avagy 300 kalória elégetésére képes. Napi fél óra munkába kerekezéssel évi 5kg felesleget égetünk el, ami mellett gyorsan, gazdaságosan és egészségesen jutunk el munkahelyünkre. Az ajánlott heti mozgás mennyiség, öt alkalommal legalább 30percig tartó mozgás, amely megemelkedett légzésszámhoz vezet, tehát fizikai igénybevételnek van kitéve az illető.
Rendszeres mozgással nem csak a súlyunkat, de a hangulatunkat is karbantarthatjuk.  A közepes fokú fizikai megterhelés csökkenti a depresszió és a stressz lehetőségeit és pozitívan növeli az önérzet szintjét.

 

Az egészség és a kerékpározás

 

Forrás: Bupa - Cycling and Health

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS