Már 277 szócikk közül válogathatsz.

Sziasztok, Bringások! A Biciklopédia elindításával egy olyan webes kerékpár (más néven bicikli) tudástárat hoztunk létre, amely bárki által hozzáférhető és alakítható. Legyetek Ti is a Biciklopédiát építő közösség tagjai, és járuljatok hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Ha pedig szeretnétek az oldal hivatalos szerkesztői közé tartozni, jelentkezzetek az info@biciklopedia.hu címen!
Hirdetés


 

 

 

Az Összecsukható kerékpár egy fajtája, ami egy speciális Hordozható kerékpár-nak nevezhető. Sir Clive Sinclar, angol feltaláló 2006-ban dobta piacra ezt az 5.5kg súlyú és 67×30×16 cm-es dimenziókkal rendelkező kerékpárt, amely elég kicsi ahhoz, hogy egy hátizsákban elférjen.

A teleszkópos és különböző össze csúsztatható megoldásoknak köszönhetően a nyitott állapot 25%-ra csökkenthető a kerékpár. A lánc, a forgó alkatrészekkel külön házat kapott, amely megóvja környezetét az olajos foltoktól és a láncot érő külső hatásoktól egyaránt.

 

Lásd még:

 

Hordozható kerékpár

 

Biciklifajták

 

Forrás:A-bike

Hirdetés
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

CRITICALMASS